www.autolei.be  
 
 
· Home
· Kortingsbonnen
· Aanbiedingen
· Immo
· Vacatures
· Virtuele tour 360°
· Bereikbaarheid
· Zoeken
 
· Aanmelden
· Registreren
· Adverteren
· Contacteer ons
Nieuwsbrief
Nuttige links
Meer lezen ...

Beste Buren, wegenwerken aan het voorbereiden is onze omgeving, ..

Bewakings en kentekencamera's

Grote Wommelgemse enquete

TEKOOP AUTOLEI !

Applestore-Switch verhuist

Vandalen maken buurt rond Dreamotel onveilig

 

WERKEN R11

Beste Buren, wegenwerken aan het voorbereiden is onze omgeving, ..      

Jullie zullen waarschijnlijk ook al vernomen hebben dat het Vlaamse gewest ingrijpende wegenwerken aan het voorbereiden is in onze omgeving. Het rondpunt van Wommelgem zou volledig verplaats worden (volledig bovengronds richting hoogveld) en een autoweg zou gemaakt worden onder de bestaande Autolei en dit deels in een open sleuf. Op het kruispunt Frans Beirenslaan en Herentalsebaan zou mogelijk een brug komen i.p.v. een tunnel. Dit is maar een klein overzicht van de werken die zouden plaats vinden in onze directe omgeving. De impact van deze werken zou voor ons vreselijk zijn. Talrijke huizen zouden worden onteigend en de werken kunnen meerdere jaren duren. Wij zijn van oordeel dat er andere alternatieven zijn om de ring rond Antwerpen te ontlasten.

Het buurtcomite de Autolei.

 

Wommelgem is gevoeliger voor dievenbendes.

Het is voor Open Vld duidelijk dat we de veiligheid van de Wommelgemnaren moeten verzekeren. Wommelgem ligt vlak aan de autosnelweg, wat maakt dat we gevoeliger zijn voor dievenbendes die gemakkelijk vluchtwegen vinden. Met de kentekencamera's kan makkelijk nagegaan worden hoe bepaalde wagens zich door de Wommelgemse straten bewegen. Bovendien kunnen deze camera's ook gebruikt worden als snelheidsmeters. Moeten we hier niet samenwerken met onze buurgemeenten of binnen de politiezone Minos een gezamenlijke aankoop overwegen?. Er zullen in de komende weken enkele verkennende gesprekken gevoerd worden om de aanschaf van camera's te evalueren.

 

Wat vindt u van onze gemeente? We vernemen het graag.

Wat als ..... u de burgemeester van Wommelgem zou zijn?

Gaat alles goed in Wommelgem? Of kan het nog beter? Waar moet het anders?

Wat verwacht u van het gemeentebestuur?

U kan ook online deelnemen aan het enquete. Surf naar http://wommelgem.openvld.be

 

Tekoop Autolei

april 2012 - Tekoop huis - Autolei  - Wommelgem - Prijs: 295.000 , zien is kopen!! Verkocht!

Handelsruimte met schitterende commerciële ligging aan het rond punt van Wommelgem. Gelijkvloers:Hier is het commerciële gedeelte met kantoorruimte van 46,5 m² op novilon.Een bergruimte van 7 m² op stenen vloer.Keukenruimte van 6,5 m² met dubbele lavabo. De inkomhal is de weg naar het privégedeelte. 1ste verdieping:Apart toilet met handenwasser.Woonkamer op laminaat van 35 m².Slaapkamer van 11 m² op novilon.Overloop 4 m².Te renoveren half-open keuken van ca. 7 m² op tegels:-4-punt gasvuur-dubbele lavabo in inox-DampkapGerenoveerde badkamer van 9 m² op tegels met douche in bad en dubbele lavabo met opbergruimte onder de lavabo's. 2de verdieping:Slaapkamer op novilon van 16,5 m² met opbergzoldertje.Open dressing van 11 m² op novilon waar je een 3de slaapkamer van kunt maken. Terras van 30 m²Groot tuinhuis van 15 x 6m (90 m²) wat als opslagruimte kan worden gebruikt. BIJZONDERHEDEN:Parkingmogelijkheden buiten.Volledig onderkelderd op 1,80 m hoogte.Gedeeltelijke dubbele beglazing. Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning aanwezig, woongebied, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen dagvaarding.

 

Juni 2012 - Te koop huis - Autolei - Wommelgem - Prijs: 259500                          
Te moderniseren HO bel-etage woning met grote tuin op zeer centrale locatie
.

GrondOpp.300m² , WoonOpp.230m², Bj 1965, 3 slpk, tuin met tuinhuis, terras, ruime kelder, oprit en garage voor 5 autos, parkeren is dus nooit een probleem!. Vlakbij supermarkten, winkels, scholen, vlotte verbindingswegen en autostrade. CV op stookolie. Ideale woning voor het gezin dat houdt van ruimte en groen op een zeer centrale ligging. Veel potentieel en dus zeker een bezoek waard! 

 

Tekoop Huis - Autolei-Wommelgem - Prijs: 314000

Opp.265m², WoonOpp.140m², gerenoveerd 2007, 2 slpk, een doorloopdressing, badk, tuin met terras, kelder 40m², gemengd woongebied. EPC 369 kWh/m²

 

Te koop Huis - Autolei-Wommelgem - Prijs: 497000 

Prachtig multifunctioneel en commercieel pand, GrondOpp.300m², WoonOpp.293m², Bj 2005, 3 slpk, badk, 2 Wc, terras, garage. EPC waarde: 127 kWh/m²

 

Augustus 2012 - Tekoop Huis - Autolei-Wommelgem - Prijs OVTK 

Grondoppervlakt 850 m², woonOppervlakt 600 m², 4 slpkm, 3 badkm, 3 wc, terras, tuin.

 

Contact : Tel. 0486 841827

 

Applestore - Switch verhuist

mei 2012 - Switch Wommelgem verhuist naar Noorderlaan 79 - 2030 Antwerpen.

Openingsuren: Ma-Zat: 10.00 -18.00u en Zo: gesloten

Tel. 070-225 220 

 

 

Vandalen maken buurt rond Dreamotel onveilig

9Juni2012 - Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag werd een ruit stukgeslagen van een auto. Dit is gebeurd op buiten straatparking Dreamotel en ook bij autohandel in de buurt.

 

Fietsen langs de mooiste plekjes van Wommelgem, op Zondag 26 Augustus 2012 , Vertrek tussen 9.30u en 10u30. Fietstocht (20km) langs de charmantste veldwegen.

Aansluitend lekkere brunch, Deelname + verzekering slechts 5 euro. Inschrijven voor 20 augustus 2012 noodzakelijk, Bij Johan Buys : via tel. 0496 503136 of e-mail johan.buys1@telenet.be .

Een organisatie van Gemeentebelangen en CD&V team Wommelgem.

 

 

 

Autolei.be is niet aansprakelijk voor de (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties
© 2004-2005 Autolei.be Copyright Policy. All right reserved. | Disclaimer